LIVRARE

Taxe de livrare

 

Taxa de livrare pentru colete este :

 0-10kg       -> 20 RON
10kg-20kg -> 30 RON
20kg-30kg -> 40 RON
30kg-40kg -> 50 RON

 

Pentru produsele care depasesc greutatea de 40 kg si nu pot fi manevrate de o singura persoana, nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului.

Pentru produsele ce depasesc 40Kg daca localitatea de livrare nu este in reteaua companiei de curierat se percepe o taxa suplimentara de 1 ron pe km.
Suma totala pentru expeditie in acest caz va fi comunicata de catre un operator prin e-mail/telefon inainte de expediere. 

Pentru marfurile considerate paletizabile exista o taxa de curier care se  comunica in momentul lansarii comenzii.

 

Timpi de livrare

 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii cu conditia ca produsul sa fie pe stoc.

In mod normal, in reteaua de curierat, timpul de livrare este de 24 de ore de la expedierea coletului.

In conditii speciale e-profi.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare anuntind clientul despre aceasta.

Timpii de livrare pentru fiecare produs, pot fi comunicati telefonic de un operator la solicitarea dumneavoastra.
 

In cazul unei comenzi constand din mai multe produse, se considera ca timp de livrare al comenzii cel mai lung timp dintre timpii produselor din comanda.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul e-profi.ro.

In cazul in care adresa de livrare este trecuta gresit in formularul de inregistrare SC Carlo Comprod SRL nu isi asuma nici o raspundere asupra produselor ce au fost livrate in acel loc, loc ce nu corespunde cu cel in care beneficiarul ar fi dorit sa-i ajunga produsele.

NOTA

Pozele produselor afisate pe acest site sunt cu caracter informativ si nu implica nici o obligatie contractuala

 

Producatori
Logo ALFAPLAM  Logo Aquatechnica  Logo Bosch  Logo Briggs & Stratton  Logo CALORE  Logo Conter gas  Logo Conter heating  Logo Eldom Invest  Logo Ensyco  Logo Everpro  Logo GREEN FIELD  Logo Kipor  Logo Koper  Logo Lazar HKS  Logo Masalta  Logo Masterpac  Logo Matrix  Logo MBS  Logo PRO-DETECT  Logo Proweld  Logo PURMO  Logo Ruris  Logo Stager  Logo Stihl  Logo Technik  Logo TESA  Logo Velux  Logo WEBERMAN  Logo Yato